Over ons

Street of Solutions BV is een Nederlandse leverancier van handgel, handsanitizer en antibacteriële handwas.

Ons assortiment van reinigende handgel is ontwikkeld op basis van een vertrouwd en vakkundig gemaakte formule die getest en goedgekeurd is naar Europese richtlijnen. Onze producten hebben ingrediënten als glycerin en aloe vera welke een positief effect hebben op de huidelasticiteit en het herstel van de huid, waardoor de hangel zonder problemen telkens opnieuw te gebruiken is.

Naast de verkoop van ons eigen merk Betty’s Handgel zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van Private Label concepten voor supermarkten, drogisterijen en andere grootwinkelbedrijven en merkeigenaren. Wij staan garant voor een uniek ontwerp met een passende uitstraling van uw handsanitizer en produceren deze in hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

De verschillende formaten handsanitzers in silicone hangers zijn ook zeer geschikt zijn voor promotiedoeleinden, relatiegeschenken en bij evenementen. Uw logo of andere afbeelding kan op het label van de flesjes handgel gedrukt worden of op de handige hangers waar de handsanitzer in past.

Met ons Label Handgel – Cleans with care dragen wij tevens zorg voor hygiene in winkels, kantoren, productielocaties of andere publieke ruimten. De antibacteriële handgel is verkrijgbaar in elk gewenst formaat fles met drukpomp en onze dispensers zijn overal aan te brengen of te plaatsen en makkelijk na te vullen met onze navulzakken.

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano